KreditZONA Adminisztrátor logója
Boldog Új Esztendőt kívánunk!
KreditZONA Adminisztrátor írta 2010. december 30., csütörtök, 08:46 időpontban
 

BUÉKKedves Kollegina/Kolléga!

Ezúton szeretnénk Önnek Boldog Új Esztendőt kívánni a következő évre! Köszönjük, hogy 2010-ben a KreditZONA-t választotta.

Reméljük, hogy színvonalas szakmai tartalmaink és a látványos webes környezet, valamint a tanfolyamokkal szerezhető kötelezően választható kreditpontok elnyerték tetszését, és a 2011-es esztendőben újra hallgatóink közt üdvözölhetjük Önt.

NAGYON FONTOS!
A kreditpontok egyetemek felé történő jelentése a következő év legelején történik, ezért kérünk mindenkit, hogy bejelentkezés után a jobb felső sarokban található felhasználói névre kattintva ellenőrizze pecsétszámát, ha az hibás, akkor a
profil szerkesztése menüpontban javítsa azt, mert ennek hiányában az egyetem nem tudja a pontokat jóváírni!

BUÉKDecember 31-ig, azaz még két napig minden tanfolyamunk elérhető, így a két ünnep közti utolsó pillanatban is lehetőséget biztosítunk mindenkinek arra, hogy félbemaradt tesztjeit elvégezze, vagy új tanfolyamra jelentkezzen.

Üdvözlettel,

a KreditZONA csapata
Kép
Tárgy: Boldog Új Esztendőt kívánunk!
Varga József Sándor írta 2010. december 30., csütörtök, 13:10 időpontban
 

Köszönöm a jókívánságokat és Önöknek is boldog Új Évet kívánok.

Egyben ismételten üdvözlöm ezt a kezdeményezést,hogy a KreditZona segítségével olyan jogilag is rendezett továbbképzési lehetőséghez jutunk, melynek segítségével a jogszabályi előírásoknak is eleget tudunk tenni.

A sikeresen választott témákon túl lényeges, hogy ezek a kurzusok a résztvevőknek nem kerül pénzbe.Egyáltalán nem lényegtelen ez a mai kereseti viszonyok között, és különösen nagy segítség azok számára, akik csak sponzori segítséggel tudnak egy-egy ilyen tanfolyamra elmenni vagy bérükből fizetik ki az ötszámjegyű összeget további kiadásokkal,mint az utazás és a szállás.

További jó munkát, sikeres pályázatokat kívánok!

Dr Varga József